Post by bouraconliabe on Feb 8, 2022 16:56:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди нескінченні всі ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
Magic Tiles 3 Musikk ifl
Мені подобається гра, не зрозумійте мене неправильно, але, на мою думку, реклами дуже багато. щохвилини я отримую оголошення. тому я оцінив це на 4 зірки. хорошого дня! <3
Дізнавайся про популярні відео на тему «3d touch magic
Hollywood Story®: Fashion Star 冒險 nkfy
Скачати Idle Зло Клікер мод apk (Мод Гроші / Нет объявлений) 2.8.3 ... Magic Tiles 3 mod apk (Безлімітні гроші) v7.124.008.
Я оцінюю 4 зірки, тому що я ненавиджу рекламу, вони просто хочуть грошей, є кілька оголошень, але вам варто встановити її, це так весело, і якщо ви не хочете грати в пісню, натисніть меню, ви можете почути її ЦІЛЬНО 😃😃😃😀😃😄 До речі, я Я НЕ БОТ, ЯКЩО ТИ КАЖЕШ ТАК😡😡😡
Beatstar
Ця гра така сміття, тому що вона давала збій, і коли я натискав кнопку «Почати», вона навіть не спрацювала, і ви всі дуже хочете, щоб мій огляд був тут, ніби вам потрібно це виправити, якби я міг поставити цьому нуль зірок, я б хотів
Це весело і все, але реклама досить дратує і довга. Реклама часто з’являється після і до ігор. Це весело і приємно, але іноді це відстає і повністю руйнує для мене. (Досвід)
Завантажити Hyper sonic apk APK на Android розробника Безкоштовно (Android). Hyper sonic apk APK ... Magic Unicorn Piano tiles 3- Magic Tiles Hot Songs APK
Як для мене до 2 корони дойти дуже легко томі і 3
Завантажити Magic Tiles 3 (Мод ...
гра норм
il gioco fa schifo onni volta che toccò una nota non mela fa giocare e se accendi l'internet a ogni 3 secondi ti spunta una pubblicità e ogni volta ti spunta il vip e ti dice di comprarlo . Io sconsiglio questo gioco è lì do 1 stella . STO GIOCO FA SCHIFO!!!!!!!!
Топова гра!!!!
дуже добре для швидкої реакції, але я хотів би, щоб у них було більше пісень і не так багато реклами.
Це весело, якщо ти любиш музику і любиш фортепіано або просто хочеш побачити, як далеко ти можеш зайти, не зіпсувшись😂
Я оцінюю її на 3 зірки, тому що раніше мені подобалася ця гра, але потім я почала показувати рекламу після кожної пісні, і щоразу, коли вона йшла швидше, це псувалося і доводило мій рахунок до 0, я хотів би, щоб ви виправили це, але в іншому це чудово гра
Ідеальна гра з інших країн світу 10000 із 10000 зірок
Це все ще хороша гра. Але вам потрібно дивитися рекламу, щоб розблокувати більше пісень.
Сподобалось, просто хотілося б, щоб ви могли імпортувати свої власні mp3, я маю на увазі, що це функція в titles hop та її власна компанія, так що просто зроби це, лол
Ця гра чудова!!! У ньому багато моїх улюблених пісень, і грати його дуже туго!! Але є одна річ... реклама. Щоразу, коли я програю, у мене є реклама, і ви повинні дивитися рекламу, щоб розблокувати практично кожну пісню. Але крім цього в цій грі все круто. 😎😎😎👌👌
Создатели ігри говно
Фуууууу ця гра какашка
Magic Tiles 3 Musikk ifl
Рекомендую.....🤗😍
У цій грі так багато реклами. Якщо ви хочете зіграти будь-яку іншу пісню, крім Closer або Dance Monkey, вам потрібно переглянути 30-секундну рекламу, яку не можна пропустити. Очевидно, він також думає, що щоразу, коли ви закінчуєте пісню, настає час для реклами, яка не дозволяє вам її відтворити, і просто відправляє вас у Play Store.
Дуже круто 👍😘
Magic Tiles 3 Musiqa ebi
Ігри Zaibisb!!!!
Реклама за пісню дуже погано
В грі є вібрація, за рахунок чого батарея сідає швидше
Музика Ігри для Android на ПК - Ігровий центр MEmu
Чудово! У цій грі ми можемо слухати пісню і грати на фортепіано. Мені це подобається. Спасибі вам amanotes за створення цієї гри.
Тут кнопки не натискаються
Зайшов в гру, реклама зіграв пісню рекламу, відів погляд від екрану знову реклама, я все розумію, що реклами це хліб розробників, але тут її занадто багато, у результатах зіграв 2 пісні і видалив
Великий мінус це те,що гра займає багато пам'яті
Змінюється добре, але іноді ноти не збігаються щоразу, і він зависає на 2 секунди, і я в кінцевому підсумку думаю, що вдарив цю ноту, але вона буферизувалася, і щоразу, коли я намагаюся розблокувати іншу пісню, він говорить, що немає відео, і я хочу зробити поганий хлопець
Чесно кажучи, реклами занадто багато. Я дуже не проти реклами на пісню чи що завгодно :/
Щоб додати новий TileSet, клацніть на властивість Tile Set і виберіть Новий TileSet. ... У режимі 3x3 (minimal) кожна бітова маска містить 9 бітів (4 кути,
(light) learn sight read music notes piano tutor 7.0.4 Завантажити Apk. Знайти останні та старі версії. ... Категорія, Музика ... Magic Tiles .
Очень много реклами
Добре, спочатку це не спрацювало, але я завантажив його знову, і це спрацювало, мені подобаються пісні, але було б чудово, якби у вас було більше пісень. І ДОДАВАННЯ ДОСЕШЕ ВЕЛИКА ПРОБЛЕМА. Але крім цього, це хороші ігри, тому я поставив їй 4 зірки.
Мені подобається ця гра, ви можете розблокувати нову пісню. Мені це подобається, але це стає складно, але це добре. гра Я б рекомендував вам завантажити цю гру та пограти в неї
Чудова гра🥑
Дуже круто так тримати👍👍👍👍👍👍